Ladataan...
Tuotetiedot
Gluteenijauhosta loihdit maukkaat seitanpihvit tai -murekkeet. Se sisältää runsaasti proteiinia, minkä vuoksi se on mainio tuote vegaaniseen…
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Soijapavut, Sinappi, Ohra, Kaura, Lupiini, Ruis, Vehnä
Ainesosat
VEHNÄGLUTEENI
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytä kuivassa ja viileässä
Käyttöohje
Seitanin valmistus: Sekoita kulhossa 3 dl gluteenijauhoa, 2 dl vehnä- tai kikhernejauhoa, 1 tl suolaa, 2,5 dl vettä ja 0,5 dl öljyä taikinaksi. Kaada kattilaan 3 l vettä sekä 1 rkl suolaa ja laita vesi kiehumaan. Vaivaa taikinaa ja muotoile n. 20 cm pitkä pötkö. Keitä seitanpötköä 20-30 min. Anna jäähtyä ja leikkaa pihveiksi. Marinoi pihvit halutessasi grilli- tai soijakastikkeessa ja paista pannulla n. 3 minuuttia per puoli.