Ladataan...
Tuotetiedot
Perinteinen kotikalja valmistetaan sekoittamalla uute lämpimään veteen (+40 - +42 °C). Lisätään sokeri ja sekoitetaan hyvin. Kuivahiiva ripotellaan…
Valmistusmaa
Suomi
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Ruis
Ainesosat
OHRAmallas, RUISmallas, vesi, elintarvikeväri (E150), humalauute, säilöntäaine (E202). Kuivahiiva, emulgointiaine (E491)
Valmistaja
Laihian Mallas Oy
EAN
6421000050002
Ominaisuudet
Säilytysohje
Huoneenlämmössä. Valmis kotikalja viileässä.
Käyttöohje
Sekoita pussillinen uutetta reilusti kädenlämpöiseen veteen (40 - 42 °C). Lisää sokeri ja sekoita hyvin. Ripottele pinnalle kuivahiiva. Yhdekssään litraan kotikaljaa riittää 2 hiivapussia. Anna käydä kevyesti peiteetynä vuorokauden ajan huoneenlämössö. Pullota ja säilytä viileässä noin vuorokausi.
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
87 kJ / 21 kcal
1,05%
Rasvaa
0 g
0%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
0 g
0%
Hiilihydraattia
3,4 g
1,31%
Hiilihydraattia, joista sokereita
1,9 g
2,11%
Ravintokuitua
1 g
Proteiinia
0 g
0%
Suolaa
0 g
0%