Ladataan...
Tuotetiedot
Valkosipulivoipatonki. Vähälaktoosinen. Taikinan koostumuksen ja tarkasti valvotun paistoprosessin ansiosta patonki on pehmeää, ilmavaa ja hieman…
Valmistusmaa
Ainesosat
Patonki 80% (VEHNÄJAUHO (vehnä: Saksa), vesi, hiiva, jodioitu suola, dekstroosi, jauhonparanne (E 300)), valkosipulivoi 20% (VOI, valkosipuli, VEHNÄTÄRKKELYS, jodioitu suola, karhunlaukka, hapettumisenestoaine (E 330)). 100 g valkosipulipatonkia sisältää 15 g voita.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Paista patonki suoraan pakkasesta. Esilämmitä uuni 200°C asteeseen (kiertoilmauuni 175°C asteeseen). Ota patonki pussista ja laita leivinpaperin päälle uunipellille. Paista 7-10 minuuttia.