Ladataan...
Tuotetiedot
Käyttövalmis laktoositon pannupizzapohja on helppo ja maukas pohja pizzallesi. Sulata muhkea pizzapohja ja lisää haluamasi täytteet. Tarkemmat…
Valmistusmaa
Allergeenit
Muna, Maito, Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Ohra, Kaura, Ruis, Vehnä
Ainesosat
VEHNÄjauho (Suomi), vesi, kasviöljy (rypsi, rapsi), jodioitu suola, hiiva, sokeri, emulgointiaine (E472e), jauhonparanne (E300), VEHNÄGLUTEENI. Saattaa sisältää pieniä määriä ruista, kauraa, ohraa, maitoa ja kananmunaa.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Pakaste. Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
Ota pizzapohjat sulamaan n. tunti ennen käyttöä. Lisää haluamasi pizzatäytteet ja paista 225–250°C asteessa n. 10–20 minuuttia. Mikäli haluat pellillisen pizzaa, aseta tarvittava määrä pizzalevyjä vierekkäin uunipellille. Saat pizzapohjalle lisää kuohkeutta kohottamalla sulaneita taikinalevyjä liinalla peitettynä ennen täyttöä. Voit myös kaulata tai-kinasta ohuempia pohjia makusi mukaan. Paisto-ohjeet ovat viitteellisiä.