Ladataan...
Tuotetiedot
Herkullinen italialainen litistetty salami, joka on valmistettu hienoksi jauhetusta sianlihasta. Riiputettu 50 päivää, mikä antaa salamille sen…
Valmistusmaa
Italia
Ainesosat
porsaanliha, suola, mausteet, dekstroosi, aromit, hapettumisenestoaine (E301), säilöntäaineet (E250, E249). Kuori ei syötävää.
Valmistaja
Gianni Negrini s.r.l
EAN
2005870400002
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytys viileässä max. +2°C.
Käyttöohje
Makkarankuori ei ole syötävää.
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
1719 kJ / 411 kcal
20,55%
Rasvaa
35 g
50%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
14 g
70%
Hiilihydraattia
1,1 g
0,42%
Hiilihydraattia, joista sokereita
1,1 g
1,22%
Proteiinia
23 g
46%
Suolaa
4,2 g
70%