Ladataan...

Tuotetiedot
Matchajuoman valmistukseen tarkoitettu bambusta valmistettu perinteinen vispilä. Vispilä on veistetty yhdestä bambun palasesta vankkumattomalla…
Valmistusmaa
Maahantuojan tiedot
Aduki Oy
Sorvaajankatu 13, 00880 Helsinki
09-784646, tilaukset@aduki.fi, www.aduki.fi
EAN
Ominaisuudet
Käyttöohje
Perinteinen matchan valmistustapa juontaa juurensa japanilaiseen teeseremoniaan. Siihen kuuluvat matcha kulho, bambuvispilä ja bambulusikka – chashaku. Laita 2 chashaku-lusikallista matchaa (1,5g) matchakulhoon ja kaada päälle 100 ml kuumaa vettä (80°C). Vispaa voimakkaalla ranneliikkeellä m-kirjaimen muotoisesti, ei pyörivästi. Suunnilleen 20 sekunnissa kulhon pitäisi olla täynnä täydellistä jadenvihreää vaahtoa. Voit lisätä vettä, jos pidät miedommasta matchasta.