Ladataan...

Tuotetiedot
Laktoositon vaniljanmakuinen rahka sopii monenlaisiin jälkiruokiin, leivontaan ja täytteisiin. Tai syö sellaisenaan!
Valmistusmaa
Allergeenit
Maito
Ainesosat
Rahka (pastöroitu rasvaton MAITO, mikrobiperäinen juoksete, hapate), pastöroitu KERMA, sokeri, vesi, muunnettu tärkkelys, jauhettu vaniljatanko, aromi, stabilointiaine (E 412), väri (E 160a), happamuudensäätöaineet (E 270, E 331). Maidon ja kerman alkuperä Suomi.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
< +8 °C. Säilyy avattuna jääkaapissa 3–4 päivää.
Käyttöohje
Reseptivinkki: Hedelmäinen rahkatorttu 10 palaa Ainekset Pohja 1 pkt (250 g) karamellisoituja keksejä (Biscoff) 125 g voita Täyte 1 tlk (400/250 g) persikkakuutioita mehussa 1 lime 2 prk (à 200 g) Kotimaista Vaniljarahkaa leivontaan 1 kananmuna Koristeluun mangoa passiohedelmää vadelmia mintunlehtiä • Murskaa keksit monitoimikoneessa tai vahvassa muovipussissa kaulimella. Sulata rasva ja sekoita se keksimuruihin. Painele seos piirakkavuoan (Ø 26 cm) pohjalle ja reunoille. • Valuta persikkakuutiot ja asettele ne keksipohjalle. Pese lime ja raasta kuori. Purista mehu (2 rkl). Sekoita rahka, muna, kuoriraaste ja mehu kulhossa. Kaada seos persikoiden päälle. • Paista torttua 175-asteisen uunin alatasolla noin 35 minuuttia. Täyte saa jäädä hieman pehmeäksi, sillä se jämäköityy jäähtyessään. • Siirrä jäähtynyt torttu jääkaappiin vähintään pariksi tunniksi tai yön yli. • Koristele rahkatorttu hedelmillä, marjoilla ja mintunlehdillä.