Ladataan...
Tuotetiedot
Kotimaista Tumma Makaroni kypsyy 8 minuutissa. Makaroni sopii kaikkiin makaroniruokiin: laatikoihin, paistoksiin, patoihin, keittoihin ja…
Valmistusmaa
Allergeenit
Gluteenia sisältävät viljat ja -tuotteet, Vehnä
Ainesosat
HIIVALEIPÄVEHNÄJAUHO (vehnä: Suomi), vesi.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.
Käyttöohje
KEITTO-OHJE (4−5 annosta): 2 l vettä, 1 tl suolaa, 1 ps (350 g) Kotimaista tummaa makaronia. 1. Kuumenna vesi kiehuvaksi. Lisää suola ja makaronit. Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. 2. Anna kiehua ilman kantta noin 8 minuuttia. Veden täytyy kiehua koko ajan. 3. Valuta makaronit lävikössä. 1 dl (55 g) on keitettynä noin 1½ dl. Yksi annos (70 g) on keitettynä noin 2 dl.