Ladataan...

Kotimaista perinteinen joulukinkku potkalla n10-12 kg pakaste
Kaikki Kotimaista-tuotteetTuotetiedot
Porsaan joulukinkku potkalla, harmaasuolattu raakalihavalmiste, lisätty vettä. Pakaste.
Valmistusmaa
Ainesosat
luullinen sianliha (85 %), vesi, jodioitu suola, stabilointiaineet (E 450, E 451). Voimakassuolainen. Lihan alkuperä Suomi
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK
PL 35, 00088 S-ryhmä
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
PAKASTE. Säilytyslämpötila -18 °C tai kylmempi. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen.
Käyttöohje
Anna sulaa jääkaapissa n. 5 vrk. Ota huoneenlämpöön muutama tunti ennen paistoa. Anna sisälämpötilan nousta n. 10 asteeseen. Poista pakkausmuovi sekä potkasuojus ja siirrä kinkku kamarapuoli ylöspäin ritilälle uunipannun päälle. Kaada uunipannulle vettä ja lisää tarvittaessa vettä paiston aikana. Työnnä paistolämpömittari kinkun paksuimpaan kohtaan. Paista 100-125 asteessa 75-80 asteen sisälämpöön. Aikaa kuluu n. 60-70 min/kg. Anna kypsän kinkun jäähtyä paiston jälkeen 15-20 minuuttia. Poista kinkusta nahka ja osa silavaa. Levitä kinkun pintaan ohuesti sinappia ja ripottele korppujauhoja. Ruskista 250 asteessa, kunnes pinta saa kauniin värin.