Ladataan...
Tuotetiedot
Kebablihalastut ovat kypsiä ja sellaisenaan valmis lisäke riisin, perunamuusin, ranskan- tai valkosipuliperunoiden kanssa. Kebabliha sopii pitaleivän…
Valmistusmaa
Suomi
Ainesosat
Naudanliha (75%), vesi, mausteseos (sipuli, mustapippuri, valkosipuli, sarviapilauute, chili, aromi, dekstroosi, sakkaroosi), jodioitu suola, perunakuitu, perunajauho, tapiokatärkkelys, naudan proteiini, stabilointiaineet (E450, E451), psyllium. Naudanlihan alkuperä: Suomi.
Valmistaja
Ab Korv-Görans Kebab Oy
Valmistuttajan tiedot
SOK|PL 35, 00088 S-ryhmä, Finland
EAN
6414893112346
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytys: -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
Kuumenna jäisiä kebablastuja pannulla keskilämmöllä välillä käännellen n. 5-10 min. Tai lämmitä mikroaaltouunissa/uunissa.
Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
765 kJ / 183 kcal
9,15%
Rasvaa
12 g
17,14%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
4,5 g
22,5%
Hiilihydraattia
3,1 g
1,19%
Hiilihydraattia, joista sokereita
1,2 g
1,33%
Proteiinia
16 g
32%
Suolaa
1,1 g
18,33%