Ladataan...
Kariniemen Kananpojan Uunivalmis ranskalainen kanapata 700 g
Kaikki Kariniemen-tuotteetTuotetiedot
Kariniemen Kananpojan Uunivalmis ranskalainen kanapata Lyonin tapaan on kanaruokien klassikko. Uunivalmiissa kartonkirasiassa kanapata kypsyy…
Valmistusmaa
Ainesosat
suomalainen broilerin reisiliha (74%), vesi, rypsiöljy, mausteet (mm. sipuli, tomaatti, paprika, valkosipuli, mustapippuri, salvia), punaviinietikka, sokeri, jodioitu suola, aromit, omenasiiderietikka, kasvikuidut (psyllium, herne), sakeuttamisaineet (ksantaanikumi, guarkumi), säilöntäaineet (E211, kaliumsorbaatti).
Valmistajan tiedot
HKFoods Finland Oy
PL 49
0800 05450, www.hk.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
+ 4 °C (max + 6 °C)
Käyttöohje
Ota rasia huoneenlämpöön 30 min ennen kypsennystä. Poista muovikalvo. Kypsennä ranskalainen kanapata pakkauksessaan uunissa 175°C kypsäksi n. 45 min. Huom! Kartonkirasian max lämpötila 200°C. Vinkki: Lisää joukkoon kirsikkatomaatteja ennen uuniin laittoa. Kypsentämisen loppuvaiheessa lisää 150g crème fraichea ja sekoita tuotteeseen. Tarjoile perunoiden kanssa.