Ladataan...
Perinteinen kalastajanliemi keittoihin ja simpukoille
Valmistusmaa
Ainesosat
Vesi, KALANRUODOT 32 % (EU), sipuli, porkkana, fenkoli, kalakastike (ANJOVISUUTE, merisuola, sokeri), valkoviinietikka, suola, persilja, SIMPUKKAJAUHE, valkosipuli, sokeri, mustapippuri, valkopippuri, laakerinlehti.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
HOK-Elanto Liiketoiminta Oy|Firdonkatu 2 T 111, 00520 Hki|s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Säilytysohje
Säilytys alle +6 °C, käytä 3 päivän kuluessa avaamisesta.
Käyttöohje
Kaada liemi kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Lisää rasiallinen keittovalmiita eläviä simpukoita ja anna kiehua kannen alla noin 5 minuuttia. Kun simpukat ovat avautuneet, ne ovat valmiita. Älä käytä kiinni jääneitä simpukoita. Liemi sopii sellaisenaan myös keiton pohjaksi.
Ladataan...