Ladataan...
Tuotetiedot
Käsintehty punaviinipohjainen naudanlihapata ranskalaisittan. Kotimaisesta naudanlihasta, basmatiriisiä lisukkeena.
Valmistusmaa
Ainesosat
Kypsä naudanliha 21 % (naudanliha (Suomi), jodioitu merisuola, rypsiöljy), Basmatiriisi, Vesi, Kastikepohja (lihaliemi (vesi, naudanluut, laakerinlehti), tomaattipyre, sipuli, porkkana, muunnettu maissitärkkelys, karamellisoitu sokeri, suola), Hillosipuli (hillosipuli, vesi, väkiviinaetikka, sokeri, suola, aromi, hapettumisenestoaine (NATRIUMDISULFIITTI), makeutusaine (E 954)), Porkkana, Herkkusieni, Punaviini 4 % (sis. SULFIITTEJA), Kypsä savupekoni (porsaankylki (kasvatettu ja teurastettu: EU), suola, luontainen aromi), Rapsiöljy, Tomaattisose, Laktoositon VOI, Valkosipuli, Persilja, Merisuola, Timjami, Mustapippuri, Laakerinlehti. Burgundinpataa 55 %. Alkoholipitoisuus korkeintaan 0,3 paino-%.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK|Fleminginkatu 34, 00088 Helsinki, Suomi|www.s-kanava.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytettävä kylmässä.
Käyttöohje
KUUMENNUS Mikroaaltouunissa (800 W): Rei’itä kansikalvoa. Kuumenna täydellä teholla 2 – 3 min.