Ladataan...

Tuotetiedot
Kirjolohen mäti on suurirakeinen, oranssinpunainen arvostettu kalaherkku. Tuore mäti tarjoillaan yleensä miedosti suolattuna blinien tai paahtoleivän…
Valmistusmaa
Allergeenit
Kalat
Ainesosat
KIRJOLOHEN* MÄTI, viljelty (Oncorhynchus mykiss), suola. Voimakassuolainen.|*Kirjolohi (Oncorhynchus mykiss). Alkuperämaa: Suomi (FI), Ruotsi (SE). Koodi ilmoitettu päiväyksen yhteydessä.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilyvyys: Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18°C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Kylmiössä (0 - 2 °C) kaksi vuorokautta. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
Tuote on käyttövalmis sulatuksen jälkeen. Sulata kala hitaasti pakkauksessaan jääkaapissa esimerkiksi yön yli tai pikasulata huoneenlämmössä tarjottimella 1 - 2 tuntia kalan koosta riippuen. Sulatettu tuote on käytettävä samantien. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.