Ladataan...
Tuotetiedot
Fazer Gluteeniton Pullajauhoseoksesta on helppo leipoa pullat, munkit tai vaikkapa rapeat churrot. Lisää reseptejä: fazer.fi/gluteeniton.
Valmistusmaa
Allergeenit
Seesaminsiemenet, Sinappi, Kaura
Ainesosat
riisijauho, sokeri, muunnettu tapiokatärkkelys, maissijauho, perunahiutale (peruna, emulgointiaine [E471], stabilointiaine [E450i], happamuudensäätöaineet [E330, E331iii], hapettumisenestoaine [E300]), inuliini, psyllium, vaniljasokeri (sokeri, perunatärkkelys, aromit), kardemumma, jodioitu suola, nostatusaineet (E450i, E500ii), maissitärkkelys, sakeuttamisaine (E415), entsyymi. SAATTAA SISÄLTÄÄ PIENIÄ MÄÄRIÄ GLUTEENITONTA KAURAA, SINAPPIA JA SEESAMINSIEMENTÄ.
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: kuivassa ja huoneenlämmössä.
Käyttöohje
Pehmeät pullat (n. 12 kpl) 2 kananmunaa 2,5 dl maitoa, vettä tai kaurajuomaa 1 pss (11 g) kuivahiivaa tai 25 g tuorehiivaa 1 pss (450 g) Fazer Gluteeniton Pullajauhoseosta 100 g pehmeää voita tai margariinia gluteenitonta jauhoa alustamiseen/leivontaan voiteluun kananmuna pinnalle raesokeria Sekoita kuivahiiva jauhoseoksen joukkoon. Sekoita kananmunat lämpimään (42 °C) nesteeseen ja lisää jauhoseos. Sekoita ja anna vetäytyä peitettynä n. 30 minuuttia niin, että taikina tiivistyy. Lisää pehmeä rasva taikinaan ja vaivaa hyvin. Jaa taikina n. 12 yhtä suureen palaan. Pyöritä palat pulliksi gluteenittomien jauhojen avulla ja kohota huoneenlämmössä peitettynä n. 30 minuuttia. Voitele kananmunalla ja koristele raesokerilla juuri ennen paistoa. Paista kypsäksi 220 °C:ssa 10-15 minuuttia. VINKKI: Kananmunattomien pullien ohje fazer.fi/gluteeniton.