Hyppää sisältöön
Tuotteet
Dr. Oetker Ruby-suklaanappi leivontaan 100g

Dr. Oetker Ruby-suklaanappi leivontaan 100g

Kaikki Dr. Oetker -tuotteet
Noin5,29 €
Vertailuhinta 52,90 €/kg
Tuotetiedot

Ruby-suklaa on luonnollisesti vaaleanpunaista ja valmistettu tarkkaanvalituista kaakaopavuista. Maku on hedelmäinen. Korkealaatuinen, belgialainen…

Valmistusmaa

Belgia

Allergeenit

Maito, Soijapavut

Ainesosat

Sokeri, kaakaovoi, TÄYSMAITOJAUHE, kaakaomassa, emulgointiaine (SOIJALESITIINI), happo (sitruunahappo), luontainen vanilja-aromi.

Markkinoijan tiedot

Dr. Oetker Suomi Oy
Sörnäisten rantatie 29, 00500 Helsinki
oetker@oetker.fi

EAN

5701073061473
Ominaisuudet

Säilytysohje

Säilytys kuivassa huoneenlämmössä.

Käyttöohje

Käytetään kuten tavallista leivontasuklaata. Suklaanappien ansiosta suklaa on erittäin helppo kuumentaa ja sulattaa. Sopii kakkujen glaseeraukseen ja kuorruttamiseen, suklaakonvehtien valmistamiseen sekä kakkujen, muffinsien ja muiden leivonnaisten leipomiseen. Sopii myös koristeluun. Vesihaude: Keitä vettä kattilassa ja aseta kulho kattilan päälle. Kaada 2/3 suklaasta kulhoon ja sulata hitaasti matalalla lämmöllä (suklaan lämpötilan tulee olla korkeintaan 40 °C). Poista kulho kattilalta ja lisää jäljellä oleva suklaa sekoittaen. Suklaa on käyttövalmis kun se on sileää. Katso lisäohjeet kotisivuiltamme. www.oetker.fi

Ravintosisältö
Ravintoarvoilmoitus per
100g/100ml
RI*
Energiaa
2372 kJ / 567 kcal
28,35%
Rasvaa
36 g
51,43%
Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja
22 g
110%
Hiilihydraattia
53 g
20,38%
Hiilihydraattia, joista sokereita
52 g
57,78%
Proteiinia
6,2 g
12,4%
Suolaa
0,21 g
3,5%

Ladataan...