Ladataan...

Tuotetiedot
Valmis seos suklaahippuja sisältävän suklaakakun valmistamiseen. Lisää vain vesi ja öljy. Voit koristella kakun kahvikaakaokuorrutteella, jonka…
Valmistusmaa
Ainesosat
Sokeri, VEHNÄJAUHO , VEHNÄTÄRKKELYS , vähärasvainen kaakaojauhe* 5,5 % (EU ja muu kuin EU), herajauhe ( MAITO ), KANANMUNAJAUHE (lattiakanan), kaakaomassa*, nostatusaineet (E 500, E 336), emulgointiaine (E 322), pintakäsittelyaine (E 904), kaakaovoi*. Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa, mantelia, hasselpähkinää, pistaasipähkinää, sinappia ja lupiinia. *Rainforest Alliance -sertifioitu, ra.org
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK
PL 35, 00088 S-ryhmä
s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: Kuivassa. Huoneenlämmössä.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Kaada jauhoseos kulhoon ja lisää 3,5 dl vettä ja 1,5 dl neutraalin makuista öljyä. Sekoita huolellisesti lusikalla tai nuolijalla. Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (n. 25x30 cm) ja paista kakkua uunin keskitasolla 180°C:ssa 30–35 min. Muista tarkistaa kakun kypsyys: Paina veitsen kärki kakun keskikohtaan. Jos veitseen ei jää taikinaa, kakku on kypsä. Taikinasta voi tehdä myös muffineja. Jaa taikina n. 24 muffinivuokaan ja paista uunissa 20–25 min.