Ladataan...
Tuotetiedot
Tempura-paneroidut kalapalat sopivat mainiosti fish and chips -annoksiin. Pakkauksessa 4 kpl. Kalassa voi olla yksittäisiä ruotoja.
Peräisin…
Valmistusmaa
Ainesosat
ALASKANSEITI 54%, VEHNÄJAUHO, vesi, rapsiöljy, VEHNÄTÄRKKELYS, suola, maissijauho, sertifioitu palmurasvajauhe, nostatusaineet (E 450, E 500, E 503), dekstroosi, SINAPPIJAUHE, hiivauute, aromi, paprikauute, auringonkukkaöljy, hiiva. Alaskanseitin pyyntialue: Tyynimeri, luode tai Tyynimeri, koillinen (FAO 61 tai 67).
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
VALMISTUSOHJE: Uunissa: Kuumenna uuni 220°C:seen (kiertoilmauuni 200°C). Laita jäiset kalat leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunin keskitasolla n. 25 min, kunnes panerointi on ruskistunut kullanruskeaksi. Airfryer: Laita jäiset kalat kylmään paistokoriin. Käynnistä airfryer. Aseta lämpötilaksi 180°C ja paistoajaksi 10-14 min. Käännä kalat valmistusajan puolivälissä. Isoja annoksia valmistettaessa paistoaika voi olla pidempi.