Ladataan...
Tuotetiedot
Maukas kermainen laktoositon ja gluteeniton lohikeitto. Tuote on annospakattu ja se valmistuu kätevästi mikrossa tai liedellä noin 10 minuutissa.…
Valmistusmaa
Allergeenit
Kalat, Maito
Ainesosat
Vesi, peruna, viljelty norjalainen LOHI 14 %, laktoositon MAITOjauhe, laktoositon KERMA, sipuli, laktoositon VOI, suola, tilli, muunnettu maissitärkkelys, aromit, persilja. LAKTOOSITON, GLUTEENITON
Valmistaja
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen. PAKASTE, TUOTE SÄILYY: - pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) ks. parasta ennen -merkintä - jääkaapin pakasteosassa (-6 °C) 5 vuorokautta - jääkaapissa (+5 °C) 1 vrk - huoneenlämmössä (n. +20 °C) 12 tuntia
Käyttöohje
Mikroaaltouunissa: Laita jäinen keitto kulhoon ja sulata mikroaaltouunissa 5 min täydellä teholla (750 W). Sekoita. Kuumenna vielä 5-6 min täydellä teholla, jotta perunat kypsyvät. Liedellä: Sulata jäinen tai osittain sulanut keitto kattilassa. Keitä sulatuksen jälkeen vielä miedolla lämmöllä 4-6 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsyneet.