Ladataan...

Tuotetiedot
Apetit Bataatti-juuresgratiini on maistuvaa sellaisenaan ja toimii herkullisena lisukkeena muiden ruokien kanssa. Gratiini valmistuu helposti…
Valmistusmaa
Allergeenit
Maito
Ainesosat
Juurekset 67 % (bataatti 24 %, keltainen porkkana, palsternakka), suomalainen laktoositon kuohuKERMA, vesi, suomalainen sulatejuusto (JUUSTO, vesi, MAITOrasva), muunnettu maissitärkkelys, jodioitu suola, sokeri, muskottipähkinä, mustapippuri, valkosipuli. Bataatin* alkuperämaa on ilmoitettu päiväyksen yhteydessä.
Valmistajan tiedot
Apetit Ruoka Oy
PL 1001, 27801 Säkylä
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
PAKASTE, tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä), ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Käyttöohje
Laita jäinen gratiini uunivuokaan (ø n. 23 cm) ja kypsennä 225 °C:ssa uunissa 40-45 minuuttia. Sekoita kerran kuumennuksen aikana, ja lisää halutessasi pinnalle juustoraastetta. Gratiinin valmistus nopeammin: Kaada jäinen tuote uunin- ja mikronkestävään vuokaan, ja kuumenna mikrossa täydellä teholla (800 W) n. 15 min. Sekoita ja jatka kypsentämistä uunissa 225 °C:ssa n. 20 min. Tuote on parhaimmillaan jäähdyttyään 5-10 minuuttia. Saat gratiinista helposti pääruoan lisäämällä joukkoon kinkku-, broiler- tai lohisuikaleita. Lisää vinkkejä www.apetit.fi.