Ladataan...
Tuotetiedot
Änglamark-uunijuurekset ovat sekoitus lohkottua keltaista ja oranssia porkkanaa, punajuurta ja lanttua sekä punasipulia. Isoksi paloiteltu…
Valmistusmaa
Ainesosat
Oranssi porkkana* 30%, keltainen porkkana* 20%, punajuuri* 20%, lanttu* 20%, punasipuli* 10%. *Luomu. Juuresten alkuperämaa: Espanja.
Valmistaja
Valmistuttajan tiedot
SOK, PL 35, 00088 S-ryhmä, s-kuluttajaneuvonta.fi
EAN
Ominaisuudet
Säilytysohje
SÄILYTYS: -18°C:ssa tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Käyttöohje
Valmistetaan suoraan pakasteesta. Änglamark uunijuurekset sopivat valmistettavaksi uunissa, mutta niitä voi myös paistaa pannulla. Uunissa: Levitä jäiset juurekset kuumuutta kestävään astiaan, lisää 1 rkl öljyä, mausteita ja mausteyrttejä ja kääntele sekaisin. Paista juureksia 200 asteessa noin 30 min, kunnes ne ovat sopivan kypsiä. Pannulla: Lämmitä n. ½ rkl öljyä pannulla ja lisää jäiset juurekset. Kääntele juureksia paistamisen aikana tasaisin väliajoin. Vähennä lämpöä, kun juurekset ovat sulaneet ja paista kypsiksi. Halutessasi voit hauduttaa niitä kannen alla matalalla lämmöllä.