Hyppää sisältöön
Tuotteet

Ellinooran hurmaava punajuuririsotto

S-market logo pieni

Huippusuositun Vain elämää -sarjan 14. tuotantokausi on täydessä vauhdissa. Seuraavana vuorossa on upea Ellinoora.

Televisio-ohjelman ohella faneja hemmotellaan uudella Elämä on ruokaa -minisarjalla. Sarjassa Vain elämää -tähdet valmistavat kokki Miikka Lindqvistin seurassa lempiruokiaan. Samalla kuulemme lämpimiä muistoja ja meheviä tarinoita muusikoiden makumatkoilta.

Elämä on ruokaa -sarjan toisessa jaksossa Ellinoora kokkaa elämänsä ensimmäisen onnistuneen risoton ja muistelee herkullisia illalliselämyksiä Italian auringon alla. Mutta kuinka laulajatähdeltä sujuu parmesaanin raastaminen – ja mitä ihmettä tarkoittaa lurvauttaminen?

Selvitä mysteeri katsomalla jakso ja kurkkaa resepti yhden pannun punajuuririsottoon!

Hurmaava punajuuririsotto

Ainekset:

  • 300 g punajuurta
  • 1 kpl pieni sipuli
  • 1 kpl valkosipulinkynsi
  • 1 kevätsipulin varsi
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl voita
  • 2 1/2 dl risottoriisiä
  • 1 dl valkoviiniä tai omenamehua
  • 6 dl kasvislientä
  • 1/2 tl suolaa
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1/2 dl parmesaanijuustoa
  • rucolaa

Valmistusohjeet:

  1. Kuori ja raasta punajuuret karkeaksi. Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuumenna öljy ja voi pannulla ja lisää punajuuret ja sipulit. Anna hautua 5 minuuttia välillä sekoittaen.
  2. Lisää riisi, kääntele hetken aikaa ja lisää viini tai mehu. Anna nesteen imeytyä ja lisää kasvislientä hiljalleen aina, kun neste on imeytynyt. Hauduta risotto kypsäksi.
  3. Mausta risotto suolalla ja sitruunanmehulla. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste. Koristele rucolalla.

Artistien ainekset puhelimeesi

S-kaupat-sovelluksella teet ruokaostokset näppärästi niin keikkapaikan takahuoneessa kuin televisio-ohjelman kuvaustauolla. Sovelluksella voit myös tilata robokuljetuksen, skannata viivakoodin tai seurata tilauksesi etenemistä.