Hyppää sisältöön
Tuotteet

Maista makutestien menestyjät

Mummon ranskanperunoissa on vain tippa rasvaa, joka on pehmeää sellaista. Tarkemmin sydänystävällistä rypsi- ja rapsiöljyä. Lisäaineita Mummon ranuissa ei ole tippaakaan. Ei myöskään lisättyä suolaa.

Mummon ranut ovat 100 % kotimaista perunaa ja kotimaista työtä viljelystä valmistamiseen. Kotimaista on myös tuotteiden valmistamisessa käytettävä energia, joka tulee omasta bioenergialaitoksesta.

Nauti Suomen ostetuimmat ranut* sellaisenaan tai tuunaa mieleiseksesi!

*Lähde: NielsenIQ Homescan, markkina: koko Suomi, pakasteranskanperunat, ostot volyymissa ja penetraatio, 52 viikkoa päättyen 11.8.2024 (Copyright © NielsenIQ).

Mummoa pöytään

Astetta fiinimmät parmesaaniranskalaiset aiolilla

Tässä luottoreseptisi kun tarvitset helppoa, mutta silti edustuskelpoista lisuketta. Sopii mainiosti vaikkapa kanan rintafileiden, vaalean kalan tai valkosipulisten äyriäisten kaveriksi. Maistuva ja ruokaisa ratkaisu myös sellaisenaan!

Parmesaaniranskalaiset aiolilla

  • 450 g Mummon ranskanperunoita
  • 100 g parmesaanilastuja
  • n. 1 dl aiolimajoneesia (suolaa oman maun mukaan)
  1. Paista ranskanperunat ohjeen mukaan uunissa eli noin 15–20 minuuttia 220 asteessa.
  2. Lisää aiolimajoneesi ja parmesaanilastut ranskanperunoiden päälle noin puolessa välissä paistoaikaa.
  3. Herkuttele!