
Maalahden Limppu ja helppo lohimousse
Valmista helposti herkullisia suupaloja, joissa yhdistyvät täyteläinen lohimousse ja rukiinen Maalahden Limppu. Tämä resepti sopii niin juhliin kuin rentoihin herkutteluhetkiin.
Tee lohimousse itse tai nappaa valmis tuote kaupan hyllyltä!
Maalahden Limppu -tuotteet
Maalahden Limppu lohimoussella
- 360 g lohimoussea
- 8 kpl Maalahden Limppu -viipaleita
- koristeeksi kirjolohen mätiä ja tilliä
Valmistus:
- Leikkaa Maalahden Limppu -viipaleet puoliksi.
- Siisti reunat halutessasi tasaiseksi.
- Lisää ruokalusikallinen lohimoussea viipaleille.
- Koristele kirjolohen mädillä ja tillillä.
Lohimousse:
- 100 g kylmäsavulohta
- 100 g graavilohta
- 1 punasipuli
- ½ dl tilliä hienonnettuna
- 120 g smetanaa
- 2 rkl sitruunamehua
- ¼ tl mustapippuria
Valmistus:
- Pilko kylmäsavu- ja graavilohi pieneksi.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna myös tilli.
- Vaahdota smetana vaahdoksi ja sekoita kaikki ainekset keskenään.
