Margharita pizza
2 pizzaa
Näitä tarvitset:
- Herkku Premium Edition Napolilaistyylinen pizzataikina Tipo “00” 2 x 300 g, pakaste
- Mutti aromaattinen pizzakastike 400 g
- Mozzarellajuustoraaste
- Granarolo mozzarella minijuustopallot 125 g
- Kotimaista kirsikkatomaattirasia 250 g
- Kotimaista suomalainen basilika ruukussa
- Herkku italialainen ekstra-neitsytoliiviöljy 500 ml
- suola & mustapippuri
Valmistus:
- Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Varaa leivontaan karkeaa vehnäjauhoa tai pizzapohjan käsittelyjauhoa.
- Mausta pizzakastike suolalla ja mustapippurilla, lisää joukkoon 3 rkl laadukasta neitsytoliiviöljyä.
- Leivo pizza pyöreäksi, halkaisijaltaan n. 25–30 cm.
- Levitä pizzakastiketta pohjalle ohuelti.
- Lisää juustopallot revittynä kahteen osaan.
- Lisää halkaistut kirsikkatomaatit.
- Paista kotiuunissa 275 asteessa pizzakivellä 5–6 minuuttia tai pizzauunissa 400 asteessa 90–120 sek.
- Koristele basilikalla.