Hyppää sisältöön
Tuotteet

Hyvää pizzapäivää! - Herkku by Tomi Björck

Unelmoitko vedet kielelle nostattavasta pizzasta? Katso inspiraatiota huippukokki Tomi Björckin kuukauden pizzan resepteistä, nappaa valmis pizzataikina ja huippulaatuiset täytteet ostoskoriisi – pidä pizzapäivää ja nauti kuin ravintolassa!

Klikkaa tarvittavat ainekset ostoskoriin täältä

Margharita pizza

Margharita pizza

2 pizzaa

Näitä tarvitset:

  • Herkku Premium Edition Napolilaistyylinen pizzataikina Tipo “00” 2 x 300 g, pakaste
  • Mutti aromaattinen pizzakastike 400 g
  • Mozzarellajuustoraaste
  • Granarolo mozzarella minijuustopallot 125 g
  • Kotimaista kirsikkatomaattirasia 250 g
  • Kotimaista suomalainen basilika ruukussa
  • Herkku italialainen ekstra-neitsytoliiviöljy 500 ml
  • suola & mustapippuri

Valmistus:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Varaa leivontaan karkeaa vehnäjauhoa tai pizzapohjan käsittelyjauhoa.
  2. Mausta pizzakastike suolalla ja mustapippurilla, lisää joukkoon 3 rkl laadukasta neitsytoliiviöljyä.
  3. Leivo pizza pyöreäksi, halkaisijaltaan n. 25–30 cm.
  4. Levitä pizzakastiketta pohjalle ohuelti.
  5. Lisää juustopallot revittynä kahteen osaan.
  6. Lisää halkaistut kirsikkatomaatit.
  7. Paista kotiuunissa 275 asteessa pizzakivellä 5–6 minuuttia tai pizzauunissa 400 asteessa 90–120 sek.
  8. Koristele basilikalla.
Mexital pizza

Mexital pizza

2 pizzaa

Näitä tarvitset:

  • Herkku Premium Edition Napolilaistyylinen pizzataikina Tipo “00” 2 x 300 g
  • Mutti aromaattinen pizzakastike 400 g
  • Mozzarellajuustoraaste
  • Hungry Chef ‘Nduja Calabrialainen tulinen salamilevite 135 g
  • Chorizo 130 g
  • Arla Lempi Crème fraîche 28 % laktoositon
  • Santa Maria 185 g Nacho Chips
  • Pecorino Romano 150 g (tai parmesaanijuustoa)
  • Royal viipaloitu vihreä jalapeno 360/175 g
  • Herkku italialainen ekstraneitsytoliiviöljy 500 ml
  • suola & mustapippuri

Valmistus:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Varaa leivontaan karkeaa vehnäjauhoa tai pizzapohjan käsittelyjauhoa.
  2. Mausta pizzakastike suolalla ja mustapippurilla, lisää joukkoon 3 rkl laadukasta neitsytoliiviöljyä.
  3. Leivo pizza pyöreäksi, halkaisijaltaan n. 25–30 cm.
  4. Levitä pizzakastiketta pohjalle ohuelti.
  5. Lisää mozzarellajuustoraastetta.
  6. Lisää chorizo-siivuja 4–6 kpl ja Ndujaa pizzalle n. sormenpään kokoisia nokareita ja 6–8 jalopenoviipaletta.
  7. Paista kotiuunissa 275 asteessa pizzakivellä 5–6 minuuttia tai pizzauunissa 400 asteessa 90–120 sek.
  8. Viimeistele ranskankermalla, nachoilla ja raastetulla pecorinojuustolla.
Phangan Lover pizza

Bangkok lover

2 pizzaa

Näitä tarvitset:

  • Herkku Premium Edition Napolilaistyylinen pizzataikina Tipo “00” 2 x 300 g, pakaste
  • Mutti aromaattinen pizzakastike 400 g
  • Mozzarellajuustoraaste
  • Ravunpyrstöt liemessä 320 g/170 g
  • Go-Tan Sriracha tulinen chilikastike 215 ml
  • Kotimaista majoneesi 260 g
  • Kotimaista suomalainen thaibasilika ruukussa
  • Herkku italialainen ekstra-neitsytoliiviöljy 500 ml
  • 1 kpl punasipuli
  • suola & mustapippuri

Valmistus:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Varaa leivontaan karkeaa ehnäjauhoa tai pizzapohjan käsittelyjauhoa.
  2. Mausta pizzakastike suolalla ja mustapippurilla, lisää joukkoon 3 rkl laadukasta neitsytoliiviöljyä.
  3. Valuta ravunpyrstöt.
  4. Sekoita 1 dl majoneesia ja 2–3 rkl srirachakastiketta keskenään. rirachaa sen mukaan kuinka tulista kastikkeesta halutaan.
  5. Leikkaa ohuita punasipulisuikaleita.
  6. Leivo pizza pyöreäksi, halkaisijaltaan n. 25–30 cm.
  7. Levitä pizzakastiketta pohjalle ohuelti.
  8. Lisää mozzarellajuustoraastetta.
  9. Lisää ravut ja punasipuli.
  10. Paista kotiuunissa 275 asteessa pizzakivellä 5–6 minuuttia tai pizzauunissa 400 asteessa 90–120 sek.
  11. Koristele thaibasilikalla ja srirachamajoneesilla.
Mushrooms + truffel (pizza bianco)

Kuukauden pizza: Funghi + truffel (pizza bianco)

2 pizzaa

Näitä tarvitset:

  • 2 x Herkku Premium Edition Napolilaistyylinen pizzataikina Tipo “00” 2 x 300 g, pakaste
  • Arla Lempi Crème fraîche 28 % laktoositon 200 g
  • Granarolo mozzarella minijuustopallot 125 g
  • Portobello-sieniä 4–6 kpl (myös herkkusienet käyvät)
  • Kotimaista suomalainen timjami ruukussa
  • Earth Control pinjansiemenet 30 g
  • Juokseva hunaja
  • Pecorino Romano 150 g (tai parmesaanijuustoa)
  • Giuliano Tartufi Extra-Neitsytoliiviöljy Musta Tryffeli 100 ml
  • suola & mustapippuri

Valmistus:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Varaa leivontaan karkeaa vehnäjauhoa tai pizzapohjan käsittelyjauhoa.
  2. Leikkaa sienet ohuiksi siivuiksi ja mausta ne suolalla, pippurilla, timjaminlehdillä ja tryffeli-oliiviöljyllä. Anna maustua hetki.
  3. Leivo pizza pyöreäksi, halkaisijaltaan n. 25–30 cm.
  4. Levitä pohjalle ranskankermaa.
  5. Lisää mozzarellajuustopallot revittyinä n. 10 palloa/pizza.
  6. Lisää marinoidut sienet ja pinjansiemenet.
  7. Paista kotiuunissa 275 asteessa pizzakivellä 5–6 minuuttia tai pizzauunissa 400 asteessa 90–120 sek.
  8. Viimeistele hunajalla, timjamilla ja raastetulla pecorinojuustolla.
Caesar pizza

Caesar pizza

2 pizzaa

Näitä tarvitset:

  • Herkku Premium Edition Napolilaistyylinen pizzataikina Tipo “00” 2 x 300 g, pakaste
  • Mutti aromaattinen pizzakastike 400 g
  • Granarolo mozzarella minijuustopallot 125 g
  • Atria Vuolu Kanafilee Pehmeä Savu 200 g
  • Fresh Hetki Salaattimix sinulle 80 g
  • Felix Caesar-salaattikastike 375 g
  • Castelli Parmigiano Reggiano -lastu
  • Herkku italialainen ekstraneitsytoliiviöljy 500 ml
  • suola & mustapippuri

Valmistus:

  1. Sulata taikina pakkauksen ohjeen mukaan. Varaa leivontaan karkeaa vehnäjauhoa tai pizzapohjan käsittelyjauhoa.
  2. Mausta pizzakastike suolalla ja mustapippurilla, lisää joukkoon 3 rkl laadukasta neitsytoliiviöljyä.
  3. Leivo pizza pyöreäksi, halkaisijaltaan n. 25–30 cm.
  4. Levitä pizzakastiketta pohjalle ohuelti.
  5. Lisää mozzarellajuustopallot revittyinä n. 10 palloa/pizza.
  6. Lisää kanalastut.
  7. Paista kotiuunissa 275 asteessa pizzakivellä 5–6 minuuttia tai pizzauunissa 400 asteessa 90–120 sek.
  8. Viimeistele pizza salaattimixillä, Caesar-kastikkeella ja parmesaanilastuilla.